Sarah Jessica Parker va trece în noul an alături de familie

Actriţa Sarah Jessica Parker va petrece trecerea în noul an în linişte, alături de soţul ei, Matthew Broderick, şi de cei trei copii, informează femalefirst.co.uk.

11 afișări
Imaginea articolului Sarah Jessica Parker va trece în noul an alături de familie

Sarah Jessica Parker va trece în noul an alături de familie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ce fac de Anul Nou? O să petrec cu soţul meu şi familia mea", a declarat actriţa.

Astfel, Sarah Jessica Parker va fi noaptea de Anul Nou cu soţul său Matthew Broderick şi copii James Wilkie, Marion Loretta şi Tabitha Hodge.

Sarah Jessica Parker este cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune care a făcut-o celebră, "Totul despre sex", dar şi din filmul cu acelaşi nume sau lungmetrajul "Smart People".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici