Sarkozy i-a luat stiloul lui Băsescu - VIDEO

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy, care a făcut o scurtă vizită la Bucureşti în urmă cu o săptămână, s-a arătat foarte interesat de stiloul cu care a semnat parteneriatul dintre România şi Franţa. Atât de interesat, încât după ce s-a uitat de câteva ori la preţiosul obiect şi l-a întors pe toate feţele i l-a cerut preşedintelui Băsescu.

7 afișări
Imaginea articolului Sarkozy i-a luat stiloul lui Băsescu - VIDEO

Sarkozy i-a luat stiloul lui Băsescu - VIDEO

Pentru că preşedintele nostru nu a avut nimic de obiectat, Sarkozy a luat stiloul de pe masă şi l-a băgat în buzunarul de la piept.

Faptul a fost remarcat de jurnaliştii de la Canal +, care au filmat întreaga scenă şi au ţinut să amintească de pasiunea preşedintelui Franţei pentru lucruri strălucitoare.

Imaginile au fost difuzate pe postul de televiziune francez Canal+ şi circulă, de câteva zile, pe internet, însoţite de titluri şi comentarii răutăcioase: "Sarkozy şi stiloul bling-bling" (newsnours.com), "Tot ce străluceşte sfârşeşte în buzunarul lui Sarkozy" (divertissonsnous.com), "Nicolas Sarkozy îi fură un stilou preşedintelui român" (newdealcasting.com),

Pentru francezi, faimoasa expresie "bling-bling" caracterizează, astăzi, o formă a strălucirii noilor îmbogăţiţi care sare în ochi. Nu mai este un secret pentru nimeni că Sarkozy este atras de lucrurile scumpe şi strălucitoare, precum ceasurile Rolex.

Le Point a publicat, pe 3 mai 2007, un articol în care spunea că Sarkozy poartă "ochelari Ray-Ban, lanţ de aur" şi că acesta "iubeşte, precum rapperii, brandurile de lux, luxul, tot ce străluceşte". "Pe scurt, tot ceea ce în mitologia hip-hop se numeşte «bling-bling»".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici