Scarlett Johansson şi Sean Penn s-au mutat împreună

Actriţa Scarlett Johansson s-a mutat în reşedinţa în valoare de 3,8 milioane de dolari pe care noul ei iubit, actorul Sean Penn, o deţine în Malibu, informează publicaţia Us Magazine.

88 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson şi Sean Penn s-au mutat împreună

Scarlett Johansson şi Sean Penn s-au mutat împreună (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sean Penn, în vârstă de 50 de ani, şi Scarlett Johansson, în vârstă de 26 de ani, au fost văzuţi pentru prima oară împreună la începutul acestui an, la o petrecere organizată la Los Angeles după proiecţia filmului "Lebăda neagră/ Black Swan". Cei doi actori au fost fotografiaţi din nou împreună în public, la câteva zile după, când luau masa în oraş. La începutul lunii martie, Johansson şi Penn au fost văzuţi din nou împreună, când şi-au acordat o zi de vacanţă în Mexic.

Deşi agenţii de presă ai celor doi actori susţin că aceştia sunt "doar buni prieteni", potrivit revistei Us Magazine, citată de contactmusic.com., actriţa în vârstă de 26 de ani s-a mutat deja în luxoasa reşedinţă pe care Sean Penn o deţine în Malibu.

Scarlett Johansson a petrecut multe luni locuind într-un hotel din West Hollywood după ce s-a despărţit de soţul ei, actorul canadian Ryan Reynolds, în decembrie 2010.

Sean Penn este cu 24 de ani mai în vârstă decât Scarlett Johansson. Actorul american are doi copii cu fosta lui soţie Robin Wright, de care a divorţat în 2010.

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul adolescentei din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998). S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

Sean Penn are în spate o longevivă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", în 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciată de critici. Actorul a câştigat al doilea premiu Oscar din carieră în februarie 2009, pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minorităţii homosexuale, din filmul "Milk - Preţul curajului". Sean Penn a finalizat de curând două filme: "The Tree of Life", de Terrence Malick, şi thrillerul politic "Fair Game", o adaptare de Doug Liman a memoriilor scrise de Valerie Plame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici