Schimbări majore în ”Deadpool 2”. Regizorul Tim Miller şi-a dat demisia, în urma unor "divergenţe de creativitate" cu Ryan Reynolds

Tim Miller, regizorul peliculei "Deadpool", nu va mai lucra alături de Ryan Reynolds la sequel-ul filmului, din cauza unor diferenţe de creativitate pe care acesta le-ar fi întâmpinat cu actorul canadian, scrie contactmusic.com.

741 afișări
Imaginea articolului Schimbări majore în ”Deadpool 2”. Regizorul Tim Miller şi-a dat demisia, în urma unor "divergenţe de creativitate" cu Ryan Reynolds

Regizorul "Deadpool" şi-a dat demisia, în urma unor "divergenţe de creativitate" cu Ryan Reynolds

Cei doi s-au bucurat de o colaborare reuşită în timpul filmărilor primei părţi a filmului "Deadpool", dar ar fi intrat într-un conflict din cauza regizării celei de-a doua părţi.

Pe lângă interpretarea rolului principal, Ryan a contribuit la realizarea filmului şi din funcţia de producător, dar influenţa sa a cunoscut o amploare în ceea ce priveşte sequel-ul, potrivit The Hollywood Reporter, care scrie că actorul şi Tim ''s-au dat cap în cap de mai multe ori asupra unor aspecte de creativitate''.

"Deadpool 2" încă trebuie să primească un titlu oficial şi o dată de lansare, dar se cunoaşte că scenariul este semnat de Rhett Reese şi Paul Wernick, care au fost şi scenariştii primei părţi.

În plus, Ryan şi restul producătorilor încearcă să găsească actriţa potrivită care să interpreteze rolul principal feminin, mutanta Domino.

Sienna Miller, Ruby Rose, Lizzy Caplan şi Sofia Boutella sunt câteva dintre actriţele care au dat audiţii pentru interpretarea acestui rol.

Între timp, producătorul Simon Kinberg le-a oferit de curând fanilor Marvel câteva detalii despre noul film, indiferent de cineva se va aşeza în scaunul regizorului.

Despre peliculă, acesta a declarat: "Cred că Deadpool 2 va comenta despre tot ceea ce se întâmplă în filmele din ziua de azi, mai ales cele cu supereroi. Săturarea de aceste pelicule şi proliferarea sequel-urilor - câteva aspecte în jurul cărora cu siguranţă ne vom juca".

Actorul de film şi televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre: înainte de căsătoria cu actriţa Blake Lively, el a fost căsătorit cu Scarlett Johansson, de care a divorţat în 2010. Actorul canadian a putut fi văzut în 2012 în thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat în filme precum "Dacă aş fi...tu", "Vrei să te însori cu mine?" şi "Aşii din mânecă".

Recent, Reynolds a putut fi urmărit în pelicula "Deadpool", care a ocupat primul loc în box office-ul american, cu încasări de peste 135 de milioane de dolari în primul weekend când a rulat pe marile ecrane.

În "Deadpool", un fost detectiv al Forţelor Speciale devenit mercenar este supus unui experiment distructiv condus de un escroc fără scrupule, în urma căruia este învestit cu puteri vindecătoare. Astfel, detectivul Wade Wilson adoptă alter ego-ul supereroului Deadpool şi, folosindu-se de abilităţile deosebite şi de umorul său morbid şi distonant, îl urmăreşte până la capăt pe omul care aproape îi distrusese viaţa, în trecut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici