SEAMĂNĂ atât de mult cu ANGELINA JOLIE încât nu le poţi DEOSEBI. Crezi că arată mai bine decât vedeta? - VIDEO

Un clip de pe YouTube o înfăţişează pe noua Angelia Jolie, o femeie care arată la fel ca actriţa americană.

5953 afișări
Imaginea articolului SEAMĂNĂ atât de mult cu ANGELINA JOLIE încât nu le poţi DEOSEBI. Crezi că arată mai bine decât vedeta? - VIDEO

SEAMĂNĂ atât de mult cu ANGELINA JOLIE încât nu le poţi DEOSEBI. Crezi că arată mai bine decât vedeta?

La fel ca şi Angelina Jolie, cea care seamănă aproape identic cu vedeta este actriţă. Se numeşte Lina Sands şi este originară din Spania.

"Bună, numele meu este Lina Sands şi arăt ca Angelina Jolie", se prezintă "clona" soţiei lui Brad Pitt în clipul de pe YouTube. "Aş dori să lucrez ca dublură a Angelinei Jolie", precizează ea.

Deşi clipul a fost postat în 2009, a început să facă vâlvă pe YouTube abia acum, stârnind numeroase comentarii: "Arată mai bine decât Angelina Jolie", susţine o persoană, completată de cineva chiar mai vehement: "Este mult mai frumoasă decât Angelina".

Lina Sands nu şi-a dezvăluit vârsta, dar a susţinut că este mai tânără decât Angelina Jolie (36 de ani), informează Daily Mail.

Cea care doreşte să activeze ca dublură a vedetei povesteşte că a trăit opt ani în Marea Britanie, pregătindu-se pentru a o înlocui cu succes pe Jolie.

Lina Sands lucrează cu agenţia Susan Scott, aceeaşi care deţine dubluri pentru Kate Middleton şi pentru Prinţul William. În total, agenţia pune la dispoziţie dubluri pentru 8.000 de celebrităţi.

În cazul în care nu va avea succes în cariera pe care o pregăteşte, Lina Sands are un plan de rezervă: "Am foarte mult păr. Îl pot vinde şi mă îmbogăţesc", a glumit "clona" Angelinei Jolie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici