GAFĂ SCANDALOASĂ într-o reclamă pentru copii: Detaliul pe care nimeni nu se aştepta să-l vadă - VIDEO

Un detaliu surprinzător dintr-o reclamă la îmbrăcăminte pentru copii a stârnit un adevărat scandal.

39483 afișări
Imaginea articolului GAFĂ SCANDALOASĂ într-o reclamă pentru copii: Detaliul pe care nimeni nu se aştepta să-l vadă - VIDEO

GAFĂ SCANDALOASĂ într-o reclamă pentru copii: Detaliul pe care nimeni nu se aştepta să-l vadă

Lanţul francez de îmbrăcăminte La Redoute se află în mijlocul unui scandal după ce într-una dintre reclamele la îmbrăcăminte pentru copii se poate vedea un bărbat gol, scrie dailymail.co.uk.

Imaginea arată patru copii care aleargă pe plajă purtând îmbrăcăminte La Redoute, însă pe fundal se poate vedea un bărbat gol care iese din apa mării.

Imaginea, care a apărut timp de câteva ore pe site-ul companiei, a stârnit imediat reacţia publicului. Utilizatorii au început să scrie pe Twitter despre gafă, catalogând-o drept "scandal" sau "greşeală majoră".

Identitatea bărbatului nu a fost dezvăluită, însă acesta a devenit deja faimos după ce mai mulţi utilizatori ai internetului au folosit imaginea sa, pe care au adăugat-o în alte imagini faimoase, cum ar fi un tablou ce ilustrează revoluţia franceză sau alături de personajele din serialul animat "South Park".

Compania şi-a cerut imediat scuze pentru eroare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici