Serialul "Spartacus: Nisip însângerat" se va încheia în 2013, după cel de-al treilea sezon

Serialul de televiziune "Spartacus: Nisip însângerat" se va încheia în 2013, după difuzarea celui de-al treilea sezon, au anunţat, luni, reprezentanţii postului Starz, care produce această serie.

1704 afișări
Imaginea articolului Serialul "Spartacus: Nisip însângerat" se va încheia în 2013, după cel de-al treilea sezon

Serialul "Spartacus: Nisip însângerat" se va încheia în 2013, după cel de-al treilea sezon (Imagine: www.starz.com)

În urma unei decizii surprinzătoare, postul Starz a luat hotărârea să încheie această producţie într-o perioadă în care se bucură încă de succes, după cel de-al treilea sezon (sau al patrulea, dacă se ţine cont de sezonul "Spartacus: Zeii Arenei", un prequel al serialului), informează accesshollywood.com.

Sezonul actual, al doilea, a avut o audienţă de peste 6 milioane de telespectatori în Statele Unite, o cifră impresionantă pentru un post de televiziune cu plată.

Steven S. DeKnight, creatorul şi producătorul executiv al serialului, a spus că sezonul final al acestei producţii va fi unul "uluitor şi epic".

Ultimul sezon al serialului, care va conţine 10 episoare, va debuta pe micile ecrane americane în ianuarie 2013. Filmările pentru aceste episoade au loc în această perioadă în Noua Zeelandă.

În "Spartacus: Nisip însângerat", actorul Liam McIntyre interpretează rolul principal, cel al unui fost sclav trac devenit gladiator şi apoi revoluţionar, care luptă contra normelor şi preceptelor din Imperiul Roman. McIntyre a preluat acest rol de la Andy Whitfield, actorul care a jucat în primul sezon şi care a murit de cancer în septembrie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici