Shakira de România: Tânăra care a impresionat-o pe Shakira cu vocea ei

Sanziana Nicolae este singura persoană din afara staff-ului Shakirei care a fost admisă în cabina personală a artistei, înainte ca ea să urce pe scena de la Bucureşti. Românca în vârstă de 17 ani s-a făcut remarcată în urmă cu doi ani, când pe internet i-a fost confundată vocea cu cea a Shakirei.

1463 afișări
Imaginea articolului Shakira de România: Tânăra care a impresionat-o pe Shakira cu vocea ei

Shakira de România: Tânăra care a impresionat-o pe Shakira cu vocea ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La începutul lui 2008, Sânziana a postat pe youtube cântecul "Save Me From the Fire" (compus de Crina Mardare), însă la sfârşitul anului, o persoană din Brazilia a adăugat aceeaşi piesă, cu alte explicaţii - noul single al Shakirei.

Înregistrarea a strâns până acum peste 1,5 milioane de vizualizări şi bineînţeles, a stârnit o mare controversă - este sau nu piesa cântată de Shakira? Melodia a ajuns chiar şi la urechile staff-ului Shakirei, care a hotărât ca odată cu venirea cântăreţei la Bucureşti, să îi permită Sânzianei să îşi cunoască idolul.

Intră pe www.perfecte.ro să o auzi pe S
ânziana cântând şi să vezi ce i-a zis Shakira la întalnirea din culise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici