Shakira, Robert Downey Jr. şi Cameron Diaz vor avea stele pe Walk of Fame

Personajul de desene animate Tinkerbell, cântăreaţa Shakira, actorul Robert Downey Jr. şi actriţa Cameron Diaz se află pe lista celor 25 de vedete care urmează să aibă o stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood.

29 afișări
Imaginea articolului Shakira, Robert Downey Jr. şi Cameron Diaz vor avea stele pe Walk of Fame

Shakira, Robert Downey Jr. şi Cameron Diaz vor avea stele pe Walk of Fame

Conform Camerei de Comerţ a Hollywoodului, celebrităţile alese vor avea propriile stele pe Walk of Fame anul viitor, dar datele exacte nu au fost încă anunţate.

Un comitet al Camerei de Comerţ a ales cele 25 de vedete dintre câteva sute de nominalizaţi.

Printre vedetele care îşi vor vedea numele trecut pe celebra atracţie turistică se numără şi regizorul Tim Burton, actorii Sir Ben Kingsley, William H. Macy şi Hugh Jackman, vedetele de televiziune Felicity Huffman şi producătorul Mark Burnett şi starurile din lumea muzicii Kenny "Baby Face" Edmonds şi The Village People.

Walk of Fame este o alee de pe Hollywood Boulevard care reuneşte stele roz cu numele unor celebrităţi din lumea muzicii, a filmelor, a televiziunii şi din alte zone ale divertismentului.

Pentru celebrităţi, o astfel de stea reprezintă o mărturie care rămâne peste ani, milioane de turişti ce vizitează Hollywoodul vizitând anual celebrul bulevard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici