"She Wolf", cel mai recent single al Shakirei, difuzat în premieră la ProFM

Melodia "She Wolf", primul single al Shakirei de pe noul album, care urmează să fie lansat în toamnă, a fost difuzată, vineri, în premieră, la postul de radio ProFM, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

42 afișări
Imaginea articolului "She Wolf", cel mai recent single al Shakirei, difuzat în premieră la ProFM

"She Wolf", cel mai recent single al Shakirei, difuzat în premieră la ProFM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru acest single, Shakira a pornit de la mitul femeii - lup şi a creat, împreună cu John Hill, o "She Wolf", cu un sound dance, addictive.

În curând va fi gata pentru lansare şi videoclipul melodiei "She Wolf", realizat de Jake Nava, care a mai semnat regia unor clipuri precum "If I Were A Boy" şi "Crazy in Love", melodii ale lui Beyonce, "Run", al Leonei Lewis, sau "My Prerogative", al lui Britney Spears.

Noul album Shakira va fi lansat în octombrie şi va cuprinde, în mare parte, piese în limba engleză, un disc în întregime în spaniolă fiind programat pentru 2010. Una dintre excepţiile de pe album este piesa "Loba", versiunea în spaniolă a piesei "She Wolf", pe care Shakira a lansat-o pe 29 iunie.

Noul album al Shakirei va fi primul material discografic de la albumul "Oral Fixation", lansat în urmă cu patru ani.

Autoarea hitului "La Tortura", Shakira a câştigat două premii Grammy şi este fondatoarea unei organizaţii pentru ajutorarea copiilor săraci din Columbia. Artista sud-americană este cunoscută şi datorită actelor sale de caritate, donând, în repetate rânduri, sume importante de bani în beneficiul populaţiei sărace din America Latină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici