Sibiu: Peste 10.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul Uriah Heep

Organizatorii concertului pe care trupa britanică Uriah Heep îl susţine, duminică, la Sibiu, au anunţat că se aşteaptă la cel puţin 10.000 de spectatori din toată Transilvania, dar şi de la Bucureşti.

1 afișare
Imaginea articolului Sibiu: Peste 10.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul Uriah Heep

Sibiu: Peste 10.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul Uriah Heep

Concertul este organizat de Trident Trans Tex - reţea de supermerketuri din Transilvania - şi va avea loc în parcarea Sălii Sporturilor Transilvania din Sibiu. Concertul va începe la ora 20.00, iar în deschidere vor cânta Cristina Rus şi Iris.

"Am ales pentru clienţii noştri să nu facem un eveniment sută la sută rock. De aceea cântă şi Cristina Rus în deschidere. Am vrut să fie altceva, iar pe cei de la Uriah Heep nu i-a deranjat. Ei au treaba lor şi o vor face la concert", a declarat, într-o conferinţă de presă, Lucian Blănariu, reprezentant Trident Trans Tex.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, membrii Uriah Heep au spus că sunt încântaţi să se întâlnească cu Iris.

"Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la Iris. Am realizat împreună acum câţiva ani o versiune comună a hitului Lady in Black, care a fost un real succes. Sunt o trupă foarte bună şi nişte băieţi de treabă. E bine când eşti în turneu să te întâlneşti cu prieteni", a declarat, în conferinţa de presă, solistul Uriah Heep, Bernie Shaw.

Britanicii au ajuns la Sibiu încă de sâmbătă seara, dar nu au ieşit din hotel declarând că au fost foarte obosiţi după un drum de peste 16 ore. Uriah Heep au cerut să fie cazaţi la un hotel de cinci stele, fiecare în câte o cameră separată cu pat matrimonial. În restaurant au comandat "a la carte", dar au cerut şi meniuri vegetariene şi meniuri fără carne de pui. În plus, au cerut organizatorilor să aibă foarte multă apă în camere.

La spectacol organizatorii aşteaptă peste 10.000 de spectatori. Intrarea se face pe baza cardurilor de client Trident, iar reprezentanţii trident au anunţat că s-au comandat astfel de carduri din mai multe oraşe ale Transilvaniei, dar şi din Bucureşti.

Concertul face parte din turneul Trident 2007, iar Uriah Heep vor mai cânta în 14 octombrie la Oradea şi 16 octombrie la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici