Sicriul lui Michael Jackson, mutat din criptă

Sicriul cu trupul lui Michael Jackson a fost mutat din cripta în care a fost depus în urmă cu o săptămână, în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, pentru că familia Jackson se teme că unii fani ai starului ar putea să descopere şi să spargă cavoul, informează mirror.co.uk.

485 afișări
Imaginea articolului Sicriul lui Michael Jackson, mutat din criptă

Sicriul lui Michael Jackson, mutat din criptă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sicriul cu trupul neînsufleţit al starului, decedat pe 25 iunie, a fost depus într-un cavou din cimitirul Forest Lawn, alături de mormântul lui Berry Gordy, fondatorul celebrei case de discuri Motown.

Familia Jackson a sperat să păstreze secret locul în care a fost depus sicriul, provizoriu, până la alegerea locului în care starul va fi înmormântat.

Însă informaţia a ajuns la urechile fanilor, la sfârşitul săptămânii trecute, şi mii de persoane s-au adunat în apropiere de cavou.

Presa britanică susţine că familia Jackson a luat decizia de a muta sicriul din acel cavou şi de a-l depune în beciul clădirii principale din cimitir, temându-se de fanatismul unor fani ai regretatului star, care ar putea să spargă cripta.

Înmormântarea celebrului cântăreţ american a fost amânată până la aflarea rezultatelor testelor toxicologice efectuate pentru a stabili cauza decesului artistului.

Fraţii săi doresc ca Michael Jackson să fie înmormântat la ferma Neverland, fosta reşedinţă din California a starului. Însă mama acestuia, Katherine Jackson, în vârstă de 79 de ani, a declarat că fiul ei ura această fermă, sentiment dezvoltat după arestarea lui în 2003, când a fost acuzat de pedofilie.

Presa internaţională a anunţat, totodată, marţi, că un reality-show în care apar fraţii lui Michael Jackson a fost filmat la începutul acestui an şi ar putea fi difuzat în curând de posturile de televiziune din Statele Unite.

Postul A&E a filmat o emisiune de o oră cu Jackie, Tito, Jermaine, Marlon şi Randy, în timp ce aceştia înregistrau un nou album şi plănuiau organizarea unui turneu. Iniţial, directorii acestui post de televiziune intenţionau să difuzeze documentarul, intitulat "The Jackson Family", abia în anul 2010. Însă ei au decis să negocieze pentru a filma şi mai multe imagini cu fraţii lui Michael Jackson, după moartea starului.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici