Simona Halep, gata de nuntă. Sportiva a primit inelul de logodnă

  • Simona Halep a primit inelul de logodnă de la iubitul Toni Iuruc.
  • Iubitul sportivei este tot machedon, astfel că Simona nu iese din tradiţia familiei.
  • Simona face parte din ramura cipanilor, cea mai puternică a machedonilor din România.
3060 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, gata de nuntă. Sportiva a primit inelul de logodnă

Simona Halep, gata de nuntă. Sportiva a primit inelul de logodnă

Bat clopotele de nuntă pentru Simona Halep. Cea mai valoroasă sportivă a României a primit inelul de logodnă de la iubitul Toni Iuruc. Diferenţa dintre cei doi parteneri este de 13 ani, dar asta nu contează. Simona are 29 de ani, iar Toni - 42.

Simona respectă cu sfinţenie tradiţia neamului şi se mărită cu un bărbat machedon. Menţionăm că, în cultura şi tradiţia aromână, acest lucru e ceva obişnuit Toni Iuruc a mai fost căsătorit o dată, în trecut.

Partenerul Simonei este un om de afaceri care se ocupă de imobiliare. Toni are un complex rezidenţial în Bucureşti şi câştigă în fiecare lună 20.000 de euro doar din chirii.

Simona Halep are origini machedoneşti şi face parte din ramura cipanilor, denumiţi şi ţipani, ţopani sau torvlahi. Cipanii reprezintă cea mai puternică ramură a etniei machedonilor aflaţi în România.

Un cunoscut aromân din Constanţa a explicat de ce cipanii sunt consideraţi ca fiind cei mai tari reprezentanţi ai etniei: „Ei sunt cei mai puternici machedoni. Sunt puternici şi respectaţi de toată comunitatea noastră. Nu pentru faptul că sunt bogaţi, ci pentru că păstrează cu sfinţenie tradiţiile machedonilor şi nu se abat niciodată de la ele”.

Un cunoscut de-al Simonei intuia că aceasta nu se va căsători niciodată cu un român sau cu un băiat din altă zonă a lumii: ”Ea va urma tradiţia familiei şi îşi va lua ca soţ un machedon. Dacă va fi să fie cipan, va fi şi mai bine. Nu va ieşi din cuvântul familiei”.

Simona Halep a declarat deseori că vrea familie şi îşi doreşte copii. Toate însă după împlinirea vârstei de 30 de ani. Averea jucătoarei depăşeşte 30.000.000 de euro.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici