Sişu a filmat un nou videoclip, alături de regizorul Marian Crişan

Sişu a filmat un videoclip alături de regizorul premiat cu Palme d'Or Marian Crişan, pentru noua sa piesă solo, "Ai vrea să ai", un featuring cu Yolo, informează casa de discuri Roton.

199 afișări
Imaginea articolului Sişu a filmat un nou videoclip, alături de regizorul Marian Crişan

Sişu a filmat un nou videoclip, alături de regizorul Marian Crişan (Imagine: Mediafax Foto)

Fete sexy în poziţii lascive, maşini scumpe, băieţi de cartier, tatuaje, o limuzină şi sticle de băutură - acestea sunt ingredientele folosite de regizorul Marian Crişan pentru a ilustra single-ul de debut semnat Sişu.

Piesa "Ai vrea să ai" încearcă să ilustreze realitatea românească şi reperele pe care le au tinerii în prezent. Videoclipul piesei "Ai vrea să ai" a fost filmat la Buftea, iar Sişu a apărut în videoclip alături de prietenii săi Puya, Yolo de la Zale şi Rashid de la CIA.

Acesta este single-ul de debut al lui Sişu şi reprezintă munca sa în studio timp de aproximativ un an. Sişu urmează ca în toamnă să lanseze un album solo, care va cuprinde 16 piese cu un mesaj social raportat la experienţele de viaţă care l-au marcat pe cântăreţ. Noul material include colaborări cu Puya, Yolo, Cabron, Super ed, Nimeni' altu, Cedry2k şi alte nume cunoscute de fanii genului hip-hop.

Tudor Sişu a devenit cunoscut alături de Puya, în trupa hip-hop La Familia. În 2003, el a fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. A fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor, Sişu a fost din nou arestat. Cântăreţul, împreună cu alţi şapte complici ai acestuia, a fost cercetat anul trecut în stare de libertate pentru trafic de droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici