Sişu lansează videoclipul "Ai vrea să ai", exclusiv pe Apropo.ro - VIDEO

Apropo.ro oferă utilizatorilor o nouă premieră muzicală, "Ai vrea să ai", cel mai recent videoclip al lui Sişu, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

23 afișări
Imaginea articolului Sişu lansează videoclipul "Ai vrea să ai", exclusiv pe Apropo.ro - VIDEO

Sişu lansează videoclipul "Ai vrea să ai", exclusiv pe Apropo.ro (Imagine: Mediafax Foto)

Utilizatorii site-ului www.apropo.ro au ocazia să vadă, în exclusivitate, un videoclip original care transmite un mesaj mai mult decât provocator şi care încearcă să ilustreze realitatea românească şi reperele pe care le au tinerii zilelor noastre.

"Ai vrea să ai" este un featuring cu Puya şi Yolo, single-ul de debut al lui Sişu şi reprezintă munca sa de studio de aproximativ un an.

Videoclipul piesei a fost filmat la Buftea, alături de prietenii săi: Yolo de la ZALE şi Rashid de la CIA.

Alături de videoclip, utilizatorii găsesc pe Apropo.ro un interviu amplu dat de Sişu, chiar în dimineaţa în care a devenit tată, alături de un mesaj special pentru fani.

Piesa este una din cele 16 ale albumului solo de debut al lui Sişu, ce va fi lansat în toamnă. Întregul album are un profund mesaj social, plecând de la experienţele de viaţă ce l-au marcat pe artist, şi include colaborări cu Carbon, Super ed, Nimeni' altu, Cedry2k şi alte nume cunoscute ale genului.

Lansarea în premieră a videoclipului "Ai vrea să ai" face parte din seria premierelor muzicale de pe apropo.ro la care au participat artişti precum Dana Nălbaru (care a lansat albumul "Parfum" şi videoclipul piesei "Tu"), Loredana, care a lansat pe apropo.ro controversatul videoclip al piesei "Tzuki", Anda Adam, care a lansat videoclipul piesei "Sufletul Meu", Cristina Spătar, care a lansat "Go High", Alb Negru, care a lansat videoclipul piesei "Amintiri", şi Montuga, care a lansat "Why, Why, Why".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici