Slipknot concertează la MTV "World Stage" (Video)

MTV aduce în exclusivitate la "World Stage" trupa nu metal Slipknot, vineri, începând cu ora 00.00, când formaţia va concerta live la Hammersmith Apollo, în Londra, informează postul de televiziune.

209 afișări
Imaginea articolului Slipknot concertează la MTV "World Stage" (Video)

Slipknot concertează la MTV "World Stage" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre cele mai cunoscute piese pe care cei nouă membri ai trupei le vor interpreta sunt: "Surfacing", "The Blister Exists", "Dead Memories", "Psychosocial", "Heretic Anthem", "Spit It Out", "Duality" şi "People = Shit".

Slipknot a fost înfiinţată în 1995 şi este originară din Des Moines, Iowa.

În 1999 a fost lansat primul album de studio al trupei, "Slipknot".  Au urmat apoi materialele discografice "Iowa" (2001) şi "Vol. 3: (The Subliminal Verses)" (2004).

Al patrulea material discografic Slipknot, "All Hope is Gone" a apărut în 2005.

Membrii Slipknot apar în concerte cu costume speciale dar şi cu măşti, aceştia mărturisind că astfel vor să facă publicul să se concentreze mai mult asupra muzicii create de ei.

Citeşte şi:

Concertele lunii martie, la Bucureşti

Soulfly revine în România

79 de lei, preţul unui bilet la concertul In Flames

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici