Şopârla influencer: Lenny a devenit celebru pe Instagram şi „a publicat” chiar şi o carte

  • Sopârla Lenny a devenit celebră pe net cu pozele cu reţete de mâncare
  • Lenny are 14.700 de urmăritori pe Instagram
  • Cartea pubicată de Lenny se numeste Chef Lenny: Cooking for Humans
368 afișări
Imaginea articolului Şopârla influencer: Lenny a devenit celebru pe Instagram şi „a publicat” chiar şi o carte

FOTO: Instagram @whosagoodlizard

Ştiai că şi animalele de companie sunt pasionate de bucătărie? Ţi-o prezint pe Lenny, şopârla care la numai un an de zile a publicat o carte de bucate şi are propriul cont de Instagram.

Lenny este o şopârlă dragon cu barbă celebră pe net. Asta datorită stăpânei, Valerie. Bucătar de meserie, Valerie încerca de 10 ani încearcă să scrie o carte de bucate însă niciodată nu a găsit timpul necesar. Totul s-a schimbat când a început pandemia.
 
Cum a început povestea şopârlei influencer? Lenny a primit în dar o bonetă de bucătar, iar Valerie a început să posteze poze pe Instagram cu aceasta. Feedback-ul a fost neaşteptat de pozitiv. Aşa a început proiectul.
 
Stăpâna lui Lenny spune că aceasta are atitudinea perfecta a unui chef: pretenţioasă când vine vorba de mâncare şi foarte solicitantă. Mai nou, Lenny e pasionată şi de .. magie.
 
Şi în România există un animal cu mulţi fani pe reţelele de socializare. Se numeşte Motanul Lentilă şi îi încântă pe internauţi cu pozele şi clipurile sale.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Chef Lenny the Lizard (@whosagoodlizard)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici