Soulfly au concertat la Bucureşti pentru circa 3.000 de fani entuziaşti

Trupa heavy metal Soulfly a concertat, luni seară, la Sala Polivalentă din Bucureşti în faţa a circa 3.000 de fani entuziaşti, care au cântat alături de idolii lor timp de mai bine de o oră şi jumătate.

86 afișări
Imaginea articolului Soulfly au concertat la Bucureşti pentru circa 3.000 de fani entuziaşti

Soulfly au concertat la Bucureşti pentru circa 3.000 de fani entuziaşti (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Concertul Soulfly de la Bucureşti, care a făcut parte din turneul european al grupului, a fost deschis trupa autohtonă Truda, urmată apoi de formaţia Incite, condusă de fiul vitreg al lui Max Cavalera, liderul Soulfly.

GALERIE FOTO de la concertul Soulfly

Deşi la ora 20.00 - la cât era anunţată începerea concertului - la Sala Polivalentă îşi făcuseră apariţia doar câteva sute de fani, până la intrarea în scenă a trupei din Arizona, în sală se adunaseră mai bine de 3.000 de oameni, care au afişat steaguri ale Braziliei (ţara natală a lui Cavalera), creste colorate şi tricouri cu Sepultura (fosta trupă a frontman-ului) sau Soulfly.

Chiar dacă Truda nu a reuşit să strângă prea multe persoane în faţa scenei, trupa Incite a încins atmosfera.

Când s-au auzit primele acorduri ale trupei Soulfly, Sala Polivalentă începuse deja să cânte şi să fluiere, cei prezenţi trecând repede peste pauza de 40 de minute la care au fost "supuşi" pentru probele de sunet.

Odată urcat pe scenă, Cavalera a salutat în primul rând publicul - "Ce face România?" -, dând apoi startul primei melodii, "Blood, Fire, War, Hate".

Printre piesele intrpretate de Soulfy la Bucureşti s-au numărat "Back To The Primitive", "Roots, Bloody Roots", "Doom", "Bring It", "Babylon" sau "Eye For An Eye".

La jumătatea concertului, pe scenă au fost aduse trei tobe, Max Cavalera urcându-l pe unul dintre fanii din primele rânduri pe scenă pentru a cânta alături de Soulfly.

După circa o oră de concert, Soulfly s-au retras de pe scenă şi s-au întors după câteva minute pentru un bis, în aplauzele şi ţipetele publicului, parcă neobosit după atâta dansat şi cântat.

Pentru ultima piesă din concert, Max Cavalera a îmbrăcat un tricou al Naţionalei de fotbal a României, având un steag al ţării noastre înfăşurat la gât. Concertul s-a încheiat în aplauzele publicului, cu un solo al instrumentiştilor.

Soulfly este o trupă heavy metal, care s-a înfiinţat în 1997, în Arizona. Fondatorul trupei este Max Cavalera, care a înfiinţat Soulfly după ce a părăsit trupa Sepultura, în 1996.

Până în prezent, Soulfly a lansat şase albume de studio, printre care se numără "Soulfly" (1998), "Primitive" (2000) şi "Conquer" (2008).

Concertul din România a fost inclus în cea de-a doua parte a Soulfly European Conquer Tour, care a debutat 28 ianuarie, la Stuttgart, în Germania.

Soulfly a mai concertat în România, la Bucureşti, în 2004, şi la Timişoara, în 2006.

 

Material realizat de Alexandra Buzaş, alexandra.buzas@mediafax.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici