Spectacol de la balcon. Mai mulţi muzicieni cântă împreună, într-un video viral

  • Spectacol emoţionant în miez de noapte, în New York.
  • Mai mulţi artişti au ieşit la balcon pentru a cânta.
  • La ferestrele luminate se vede un pianist, un toboşar, un chitarist şi un saxofonist.
331 afișări
Imaginea articolului Spectacol de la balcon. Mai mulţi muzicieni cântă împreună, într-un video viral

FOTO Captură Connellthompsonsax/ Instagram

Evenimentul a fost încântător pentru vecinii muzicienilor şi a avut un scop altruist: strângerea de donaţii pentru persoanele afectate de uraganul Ida
 
Filmarea a fost postată pe Instagram de către muzicianul Connel Thompson, care a anunţat şi strângerea de fonduri pentru supravieţuitorii inundaţiilor.
 
Cel puţin 8 oameni au murit în urma inundaţiilor, printre care şi un copil în vârstă de doi ani, conform NYT.
 
La începutul lunii, New York s-a confruntat  cu inundaţii record şi a declarat stare de urgenţă. Oraşe precum New Jersey şi New Orleans au fost, la rândul lor, afectate de furtuni puternice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Connell Thompson (@connellthompsonsax)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici