FOTO VIDEO   S-a declarat stare de urgenţă în New York

  • Primarul Bill de Blasio a declarat „urgenţă de inundaţii” în oraşul american, miercuri noapte.
  • Metroul s-a închis, iar rutele feroviare şi aeriene dinspre New York şi New Jersey sunt suspendate.
  • Ploi puternice au urmat după uraganul Ida, miercuri.
12006 afișări
Imaginea articolului S-a declarat stare de urgenţă în New York

FOTO Twitter/jordpayn

UPDATE 12:53 Cel puţin 8 oameni au murit în urma inundaţiilor, printre care şi un copil în vârstă de doi ani, conform NYT.
 
New York se confruntă cu inundaţii record,  conform BBC
 
8 cm de apă în doar o oră, raportează Serviciul meteorologic naţional. Poliţia cere oamenilor să nu conducă, iar pompierii primesc apeluri din tot oraşul. 
 
Blasio: „Oraşul îndură un episod de vreme istorică, cu inundaţii masive şi condiţii de pericol pe şosele”.
 
Şi New Jersey este afectat de ploile puternice. Oraşul a declarat stare de urgenţă şi a raportat cel puţin un deces. 
 
O tornadă a distrus cel puţin 9 case în regiunea Mullica Hill, iar în Kearney, acoperişul poştei s-a prăbuşit iar mai mulţi angajaţi au rămas blocaţi. Nu se ştie încă dacă sunt răniţi. 
 
Imaginile apărute pe reţelele de socializare arată drumuri şi staţii de metrou inundate, precum şi apartamente.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici