Starea lui Mihai Constantinescu este foarte bună

Evoluţia stării de sănătate a cântăreţului Mihai Constantinescu este foarte bună, după operaţia pe cord deschis realizată la sfârşitul săptămânii trecute de o echipă de medici de la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu-Mureş.

25 afișări
Imaginea articolului Starea lui Mihai Constantinescu este foarte bună

Starea lui Mihai Constantinescu este foarte bună

"Starea de sănătate a domnului Mihai Constantinescu este foarte bună. Nu vă pot spune în cât timp va părăsi unitatea noastră. Evoluează foarte bine, până spre sfârşitul săptămânii decidem cât îl mai ţinem, în funcţie de cum evoluează starea sa de sănătate", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu-Mureş, Lavinia Cosma.

Cântăreţul şi compozitorul Mihai Constantinescu a fost operat pe inimă, vineri, de către o echipă de medici a Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu-Mureş, condusă de şeful secţiei de Chirurgie Cardiovasculară, profesorul Radu Deac. Operaţia, realizată pe cord deschis, a constat în două înlocuiri valvulare şi a fost o reuşită, potrivit medicilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici