Starea mintală a fostei iubite a lui Mick Jagger, analizată de o companie de asigurări

Starea mintală a fostei iubite a rockerului Mick Jagger, modelul şi creatoarea de modă L'Wren Scott, va fi analizată de o companie de asigurări, într-un proces iniţiat de trupa The Rolling Stones care solicită plata unei poliţe de 12,7 milioane de dolari, informează dailymail.co.uk.

195 afișări
Imaginea articolului Starea mintală a fostei iubite a lui Mick Jagger, analizată de o companie de asigurări

L'Wren Scott (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În urma acelei tragedii, trupa The Rolling Stones şi-a anulat numeroase concerte pe care le avea programate în cadrul unui turneu mondial. Un judecător american a permis companiei la care era asigurată formaţia britanică să discute cu Randall Bambrough, fratele lui L'Wren Scott, despre starea de sănătate a iubitei lui Mick Jagger, existenţa unor posibile boli, tratamente medicale primite de-a lungul anilor şi circumstanţele morţii acesteia.

Se spune că L'Wren Scott era "mâhnită" şi "stânjenită" din cauza situaţiei financiare precare în care se afla casa ei de modă. Ea s-a sinucis prin spânzurare în apartamentul ei din Manhatttan în luna martie.

După moartea ei, grupul The Rolling Stones a decis să îşi amâne toate concertele pe care le avea de susţinut în Australia şi în Noua Zeelandă în acea perioadă şi a cerut companiei de asigurări să îi achite o poliţă de 12,7 milioane de dolari, reprezentând pierderile financiare suferite în urma acelor amânări.

Mick Jagger a fost diagnosticat cu o formă acută de sindrom de stres posttraumatic după sinuciderea iubitei sale şi a fost sfătuit de medici să nu urce pe scenă vreme de cel puţin 30 de zile, potrivit documentelor depuse în instanţă. Înainte de începerea turneului, formaţia britanică semnase o poliţă de 23,9 milioane de dolari care ar fi trebuit să fie plătită în eventualitatea în care anumite concerte ar fi fost anulate din cauza deceselor neaşteptate ale unor membrii ai familiilor muzicienilor sau ale altor persoane, inclusiv al lui L'Wren Scott.

Nedorind să plătească poliţa, asiguratorii au spus că L'Wren Scott suferea probabil de o maladie mintală preexistentă şi că moartea ei nu ar trebui să fie acoperită de acea poliţă.

Un judecător federal din statul american Utah a permis asiguratorilor să obţină mărturii şi documente de la Randall Bambrough, fratele lui L'Wren Scott.

L'Wren Scott, al cărei nume real, Luann Bambrough, a fost ales de părinţii ei adoptivi, o familie mormonă din statul Utah, a părăsit statul natal şi a devenit model la Paris. S-a mutat apoi la Los Angeles, unde a devenit un designer de renume, ale cărei creaţii vestimentare erau purtate de Madonna, Nicole Kidman, Oprah Winfrey şi Penelope Cruz. Începând din 2001, ea avea o relaţie cu Mick Jagger, alături de care apărea adeseori la diverse evenimente mondene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici