Starul din "Transformers", îngrozit de următorul lui film. "Nymphomaniac" va conţine scene reale de sex

Actorul american Shia Labeouf a spus că următorul lui film, "Nymphomaniac", de Lars von Trier, va conţine scene reale de sex şi a mărturisit că se simte" îngrozit" de faptul că va trebui să joace în acest lungmetraj.

481 afișări
Imaginea articolului Starul din "Transformers", îngrozit de următorul lui film. "Nymphomaniac" va conţine scene reale de sex

Starul din "Transformers", îngrozit de următorul lui film. "Nymphomaniac" va conţine scene reale de sex (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Labeouf, starul filmelor din seria "Transformers", va fi protagonistul în această dramă erotică - pentru care Las von Trier plănuieşte să regizeze două versiuni, una mai puţin explicită decât cealaltă - şi a spus că toate scenele ce implică raporturi sexuale vor fi mai degrabă reale decât simulate,  informează contactmusic.com.

"Filmul este exact ceea ce credeţi că va fi. Este vorba de Lars von Trier, care va face un film despre felul cum filmează el. De exemplu, la începutul scenariului există un paragraf care spune că vom face totul de-adevăratelea. Tot ce este ilegal va fi filmat cu imagini blurate. În afară de asta, totul va fi real", a spus actorul american.

"Nymphomaniac" nu va fi primul lungmetraj care va include scene ce prezintă raporturi sexuale reale. În 2001, filmul "Intimacy", regizat de Patrice Chéreau, a prezentat astfel de scene, însă Shia Labeouf susţine că pelicula lui von Trier va fi diferită.

Întrebat în ce fel se pregătesc actorii din distribuţie - printre care se află şi Charlotte Gainsbourg -, starul american a spus pentru MTV News: "Se pregătesc pentru orice li se va cere să facă. Cu toţii ne pregătim pentru asta. Am văzut «Intimacy». Lars vorbeşte despre ceva diferit. Va fi un film sălbatic".

Totodată, actorul american spune că este "îngrozit" de experienţele care îl aşteaptă pe platourile de filmare: "Lars e foarte periculos. E cel mai periculos tip cu care am filmat vreodată. Sunt îngrozit. Sunt atât de îngrozit, încât trebuie să fac acest film. Vom vedea ce se va întâmpla".

Recent, starul american a renunţat complet la haine şi a apărut nud în videoclipul piesei "Fjogur Piano", lansat de grupul islandez Sigur Ros.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări deosebite - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Eagle Eye/ Ochi de vultur". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010 a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici