Steaua lui John Lennon de pe Hollywood Walk of Fame a dispărut

Steaua lui John Lennon de pe Hollywood Walk of Fame a fost scoasă din cimentul în care era fixată şi a dispărut fără urmă, anumite surse de la Hollywood avansând teoria furtului acesteia, informează nme.com.

17 afișări
Imaginea articolului Steaua lui John Lennon de pe Hollywood Walk of Fame a dispărut

Steaua lui John Lennon de pe Hollywood Walk of Fame a dispărut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conturul stelei muzicianului britanic, care a fost amplasată în 1998 pe Vine Street Nr. 1750, a fost acoperit cu o pungă de plastic, lipită cu bandă adezivă, potrivit Laist.com.

Primele speculaţii apărute în presă avansează teoria furtului, însă o altă ipoteză indică faptul că steaua lui John Lennon ar fi fost scoasă din ciment pentru ca acel contur de pe trotuar să fie reamenajat, pentru adăugarea stelei lui Ringo Starr pe bulevardul Walk Of Fame.

Ringo Starr, fost coleg al lui John Lennon în trupa The Beatles, se află pe lista celor 25 de celebrităţi care vor primi o stea, pe 8 februarie 2010.

Reprezentanţii Camerei de Comerţ din Hollywood, care administrează acest bulevard al celebrităţilor, nu au comentat deocamdată dispariţia stelei lui John Lennon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici