Stela Popescu are aproape 100 de perechi de pantofi

Actriţa Stela Popescu, interpreta Tincuţei din comedia romantică "Războiul sexelor", difuzată de postul Acasă, de luni până vineri de la orele 18.30, are aproape 100 de perechi de încălţăminte cumpărate din ţară şi străinătate, unde a călătorit cu Teatrul de Revistă.

2 afișări
Imaginea articolului Stela Popescu are aproape 100 de perechi de pantofi

Stela Popescu are aproape 100 de perechi de pantofi

Potrivit postului de televiziune, interpreta Tincuţei din "Războiul sexelor" cumpără de fiecare dată când pleacă în turneu cel puţin una sau două perechi de pantofi noi.

"Moda la încălţări revine, dacă într-un an o pereche de pantofi se demodează, cu siguranţă peste un timp vei avea surpriza că se poartă din nou exact acelaşi model. Am păţit aşa cu o pereche de încălţări cu vârf ascuţit pe care mi le-am cumpărat de la Paris în 1967 şi când am ajuns în ţară nu se mai purta genul acela. I-am depozitat într-un dulap, neîncălţaţi şi prin 1979 i-am redescoperit ca foarte moderni", povesteşte actriţa.

Ea îşi cumpără pantofi de câte ori vede ceva care o inspiră şi ceea ce o interesează în primul rând este modelul, nu marca. "Trebuia să merg la un eveniment şi voiam să port o rochie roşie. M-am oprit în oraş convinsă fiind că nu am ce să port la ţinuta respectivă, dar cînd m-am întors acasă, încântată de noii pantofi roşii, am constatat că aveam deja în dulap două perechi care se potriveau perfect", mărturiseşte actriţa.

Pasiunea pentru încălţăminte a existat dintotdeuna, iar pe vremea când era studentă îşi modifica modelul sandalelor şi hainelor adăugând o fundă sau o baretă. Pentru acest lucru a fost mustrată public la "Gazeta de perete", fiind trecută drept "Casa de modă Stela Popescu".

Talentul pentru modă şi pasiunea pentru pantofi era luată în râs şi de mama ei. "Când eram mică şi mama avea senzaţia că nu mă ţin de şcoală. Îmi spunea «Treaba ta, dacă nu înveţi te fac cizmăriţă»", spune Stela Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici