Steve Lukather (Toto): Abia aştept să cânt din nou acasă, pe 27 iunie, la Sala Palatului - VIDEO

Membrii trupei Toto, care vor concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 27 iunie, le-au transmis fanilor din ţara noastră un mesaj, prin care îi anunţă că vor interpreta toate hiturile lor, dar şi piese de pe noul album, precizând că de-abia aşteaptă acest show.

223 afișări
Imaginea articolului Steve Lukather (Toto): Abia aştept să cânt din nou acasă, pe 27 iunie, la Sala Palatului - VIDEO

Steve Lukather (Toto): Abia aştept să cânt din nou acasă, pe 27 iunie, la Sala Palatului - VIDEO (Imagine: Captura Video)

Chitaristul şi compozitorul Steve Lukather a spus că abia aşteaptă să revină în România, mai ales că muzicianul declară că are origini româneşti. "De fapt, eu sunt parţial român, aşa că abia aştept să cânt din nou acasă", spune Steve Lukather, într-un filmuleţ publicat pe platforma YouTube.

Trupa Toto va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 27 iunie, publicul având ocazia să asculte piese celebre ale formaţiei, precum "Hold the Line" şi "Africa", "Rosanna", "I won't hold you back", "Georgy Porgy", dar şi melodii de pe noul album, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

"Vom cânta toate hiturile pe care le ştiţi şi îndrăgiţi, dar şi piese de pe noul album, «Toto XIV». Este cel mai tare turneu din cariera noastră, toţi băieţii de pe vremuri sunt înapoi, aşa că vă aşteptăm pe toţi", a continuat Lukather.

Înfiinţată în 1977, trupa Toto a înregistrat vânzări de peste 35 de milioane de albume şi continuă să umple stadioane şi săli de concerte din întreaga lume.

Toto reprezintă un simbol al culturii pop şi este printre puţinele trupe care şi-au păstrat stilul original, în ciuda tuturor schimbărilor din curentele muzicale, bucurându-se de-a lungul celor 36 de ani de carieră de numeroşi fani din toate generaţiile.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului se găsesc în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri: VIP - 450 de lei, categoria 1 - 315 lei, categoria 2 - 225 de lei, categoria 3 - 171 de lei, categoria 4 - 121,5 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici