Steven Tyler a făcut karaoke, după ce a inhalat heliu

O vizită a rockerului american Steven Tyler într-un magazin de componente electronice a căpătat accente suprarealiste, după ce solistul trupei Aerosmith a pus stăpânire pe microfonul instalaţiei de sunet a magazinului, făcând karaoke după ce inhalase heliu, informează nme.com.

50 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler a făcut karaoke, după ce a inhalat heliu

Steven Tyler a făcut karaoke, după ce a inhalat heliu

Steven Tyler, care s-a internat în decembrie 2009 într-o clinică pentru a-şi trata dependenţa de analgezice, a cântat la microfonul instalaţiei de sunet a magazinului Home Depot, din Los Angeles, piesele "Dude (Looks Like A Lady)" şi "I Don't Want To Miss A Thing".

Potrivit clienţilor prezenţi în magazin la acea oră, celebrul solist inhalase heliu şi a interpretat cele două piese pe o tonalitate foarte înaltă şi piţigăiată.

Revista Rolling Stone citează un angajat al magazinului, care a declarat că incidentul este cât se poate de real: "Da, este adevărat. Nu este o minciună".

Recent, Steven Tyler a făcut karaoke într-un bar din California. Deşi le-a spus angajaţilor barului că nu va cânta în acea seară, Steven Tyler a urcat pe scena barului Tilted Kilt din Los Angeles, pentru a interpreta o versiune live a piesei "I Don't Want To Miss A Thing", după ce doi solişti amatori au fost huiduiţi de public când au interpretat aceeaşi piesă.

Steven Tyler "va fi scos din circuit pentru un an"

Săptămâna trecută, Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, a declarat că trupa sa organizează audiţii pentru angajarea unui nou solist, deoarece Steven Tyler "va fi scos din circuit pentru un an", în urma unei operaţii la picior.

În ultimii zece ani, Steven Tyler a abuzat de medicamente analgezice, pentru că a trebuit să susţină numeroase concerte, deşi suferise diverse accidente. În noiembrie 2009, el a declarat că nu va părăsi trupa Aerosmith.

Perry nu a exclus posibilitatea ca Steven Tyler să revină în trupa Aerosmith. La rândul său, Steven Tyler a încercat să pună capăt zvonurilor potrivit cărora ar urma să părăsească trupa, apărând pe scenă alături de Joe Perry, la New York, în luna noiembrie 2009.

Trupa Aerosmith a fost nevoită să anuleze turneul din vara lui 2009, după ce Steven Tyler a căzut pe scenă, la mijlocul unei piese, fracturându-şi umărul. Alte câteva spectacole au fost anulate la începutul turneului, deoarece Steven Tyler se accidentase la picior. Colegii săi nu au arătat niciun fel de milă, atacând public comportamentul celebrului solist şi acuzându-l că a început din nou să se drogheze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici