"Super-răi" şi "Juno" domină nominalizările la MTV Movie Awards

Comediile despre adolescenţi "Super-răi" şi "Juno" domină în topul nominalizărilor la a 17-a ediţie a MTV Movie Awards, premii care vor fi decernate pe 1 iunie, în cadrul unei ceremonii ce va fi prezentată, pentru al doilea an consecutiv, de Mike Myers.

19 afișări
Imaginea articolului "Super-răi" şi "Juno" domină nominalizările la MTV Movie Awards

"Super-răi" şi "Juno" domină nominalizările la MTV Movie Awards

Comedia "Super-răi", de Greg Mottola, care prezintă povestea a doi prieteni obsedaţi de fete, a obţinut cinci nominalizări, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun actor în rol principal" (Michael Cera). "Super-răi" s-a dovedit a fi o surpriză de box office, cu încasări de aproape 170 de milioane de dolari la nivel mondial.

Comedia "Juno", despre o fată în vârstă de 16 ani care a rămas însărcinată şi caută părinţii perfecţi pentru copilul său, a obţinut patru nominalizări la MTV Movie Awards, printre care cele la categoria "cel mai bun film" şi "cel mai bun rol principal feminin" (Ellen Page).

Protagonistul filmului "Super-răi", Michael Cera, în vârstă de 19 ani, este nominalizat şi la categoria "cel mai bun sărut pe marile ecrane", alături de Ellen Page, cu care a jucat în "Juno".

"Juno" a câştigat premiul pentru cel mai bun film al anului 2007 la Spirit Awards, versiunea cinematografiei independente a Oscarurilor, şi a fost nominalizat la premiul Academiei americane pentru cel mai bun lungmetraj.

Gala anuală MTV Movie este celebră pentru că ironizează ceremoniile de premii serioase de la Hollywood, de tipul Oscarurilor, onorând actori şi actriţe la categorii precum "cel mai bun sărut" şi "cel mai bun personaj negativ". Ceremonia este marcată de umor şi de faptul că este preferată de multe staruri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici