Suri Cruise, imaginea unei mari companii de îmbrăcăminte

Suri Cruise, fiica celebrilor actori Tom Cruise şi Katie Holmes, are toate şansele să devină un star, după ce părinţii săi au semnat un contract prin care fetiţa devine imaginea colecţiei de îmbrăcăminte pentru copii lansată de compania Gap, informează hollywood.com.

3 afișări
Imaginea articolului Suri Cruise, imaginea unei mari companii de îmbrăcăminte

Suri Cruise, imaginea unei mari companii de îmbrăcăminte

Suri Cruise, în vârstă de 16 luni, va fi imaginea noii campanii Baby Gap.

Fetiţa actorilor Tom Cruise, în vârstă de 45 de ani, şi Katie Holmes, în vârstă de 28 de ani, şi-a făcut debutul în public în septembrie 2006, la patru luni şi jumătate după naştere, prin intermediul unei fotografii apărute pe coperta revistei americane Vanity Fair.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici