Sute de crocodili au fugit dintr-o fermă din Vietnam, în urma inundaţiilor

Sute de crocodili au scăpat dintr-o crescătorie din Vietnam după ce cuştilor lor au fost distruse de inundaţii, doar 11 dintre ei fiind împuşcaţi până în prezent, relatează Sky News.

6 afișări
Imaginea articolului Sute de crocodili au fugit dintr-o fermă din Vietnam, în urma inundaţiilor

Sute de crocodili au fugit dintr-o fermă din Vietnam, în urma inundaţiilor

Ofiţeri din cadrul Armatei încearcă să îi prindă în provincia Khanh Hoa. Purtătorul de cuvânt al Armatei a spus că ar putea dura zece zile până vor fi găsiţi toţi crocodilii.

Crocodilii care au fost omorâţi au peste 190 de kilograme fiecare, fiind nevoie de opt oameni pentru a le căra corpurile.

Ferma de stat are în grijă 5.000 de reptile, acesta fiind şi un obiectiv turistic. Crocodilii au fugit într-un rău din apropiere care trece prin mai multe sate.

"Am avertizat sătenii să aibă grijă şi să anunţe autorităţile dacă văd vreun crocodil", a spus Vo Lam Phi, guvernatorul provinciei.

Crocodilii sunt crescuţi în Vietnam şi în alte ţări asiatice pentru piele şi carne.

În ultima lună, provinciile centrale din Vietnam au fost lovite de inundaţii semnificative. Peste 200 de persoane au murit în timpul mai multor furtuni, în urma cărora a crescut semnificativ şi nivelul răurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici