Tarantino, despre "Kill Bill 3": Nu aş fi surprins dacă personajul Umei Thurman ar apărea încă o dată - VIDEO

Quentin Tarantino a relansat speculaţiile potrivit cărora cineastul vrea să regizeze un al treilea film din seria "Kill Bill", prin intermediul unei declaraţii în care regizorul a spus că nu ar fi "surprins" dacă The Bride, personajul jucat de Uma Thurman, ar apărea încă o dată în această franciză.

1444 afișări
Imaginea articolului Tarantino, despre "Kill Bill 3": Nu aş fi surprins dacă personajul Umei Thurman ar apărea încă o dată - VIDEO

Tarantino, despre "Kill Bill 3": Nu aş fi surprins dacă personajul Umei Thurman ar apărea încă o dată (Imagine: rarephotos.info)

Într-un scurt interviu acordat revistei Variety, celebrul regizor american a lăsat să se înţeleagă că a discutat cu actriţa Uma Thurman în legătură cu posibilitatea ca aceasta să interpreteze încă o dată rolul The Bride - care îşi ia ulterior numele de cod "Black Mamba".

"Nu m-am angajat în mod concret, nu mă angajez deocamdată, dar nu m-ar surprinde deloc dacă The Bride ar avea încă o apariţie, înainte ca totul să fie spus şi făcut. Am stat puţin de vorbă cu Uma despre acest proiect. Aş putea acum să folosesc unele dintre materialele pe care le-am scris şi care nu au ajuns în precedentele două filme şi mi-am spus aşa: «OK, acum, după 13 ani, ce s-o mai fi întâmplat cu Sofie Fatale, ce s-o fi mai întâmplat cu Elle Driver?", a spus Quentin Tarantino.

Anterior, regizorul american a spus că, dacă va accepta să facă un nou film în seria "Kill Bill", acţiunea din noul opus nu va continua din momentul în care a fost lăsată la sfârşitul celui de-al doilea film al francizei, ci va fi reluată după mulţi ani de la acel moment.

Câştigător al trofeului Palme d'Or de la Cannes cu filmul "Pulp Fiction", din 1994, şi a două premii Oscar pentru scenariile filmelor "Pulp Fiction" şi "Django Unchained", Quentin Tarantino a fost, pe rând, regizor, scenarist, producător şi chiar actor în filmele sale. Deşi este acuzat de critici că trivializează violenţa, opera sa cinematografică nu a încetat să entuziasmeze publicul, iar peliculele sale "Profesioniştii crimei/ Reservoir Dogs", "Pulp Fiction", "Jackie Brown", cele două lungmetraje din seria "Kill Bill", "Maşina morţii/ Death Proof", "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" şi "Django dezlănţuit/ Django Unchained" au devenit filme de referinţă ale cinematografiei mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici