Tarantino plănuieşte o continuare a seriei "Kill Bill"

Regizorul Quentin Tarantino, care a semnat primele două părţi ale francizei "Kill Bill", vrea ca Uma Thurman să reia rolul lui Beatrix Kiddo - cunoscută şi ca The Bride/ Mireasa -, însă îi avertizează pe fanii seriei că vor avea mult de aşteptat pentru această a treia parte a poveştii.

47 afișări
Imaginea articolului Tarantino plănuieşte o continuare a seriei "Kill Bill"

Tarantino plănuieşte o continuare a seriei "Kill Bill" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mireasa va lupta din nou! Trebuie însă să mai aştepte vreo doi ani, pentru că vreau să se împlinească zece în total (de la ultimul, n.r.)", a declarat Quentin Tarantino, citat de Female First.

"Există două motive pentru acest fapt. Primul - cred că Uma şi cu mine avem nevoie de o pauză de zece ani pentru că primul film a fost foarte greu. Al doilea - eu chiar iubesc personajul", spune regizorul.

Potrivit lui Tarantino, filmul ar putea fi lansat, cel mai probabil, în 2014.

Regizorul nu este un cineast care se grăbeşte când îşi scrie poveştile. El a petrecut mai bine de un deceniu scriind şi rescriind scenariul pentru "Inglourious Basterds", cel mai recent film al său.

Pe lângă "Kill Bill 3", el intenţionează să regizeze un film a cărui acţiune să o preceadă pe cea din "Inglourious Basterds", însă nu prevede nicio continuare pentru "Pulp Fiction", unul dintre filmele sale cult.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici