Terapie bizară: Motivul pentru care un bărbat îşi freacă pielea cu urzici în fiecare săptămână

Un bărbat din Marea Britanie susţine că şi-a frecat urzică pe piele pentru a scăpa de o reacţie alergică puternică la polen, iar o postare pe Facebook în care îşi explică motivele din spatele terapiei bizare a devenit virală.

2328 afișări
Imaginea articolului Terapie bizară: Motivul pentru care un bărbat îşi freacă pielea cu urzici în fiecare săptămână

Terapie bizară: Motivul pentru care un bărbat îşi freacă pielea cu urzici în fiecare săptămână

”Toată viaţa mea am suferit de alergie la polen. Sunt aproape sufocat în fiecare vară. În urmă cu doar câţiva ani, un bătrân (nebun, potrivit soţiei mele) mi-a spus să îmi frec urzică pe piele primăvara. (...) Trebuie să fac asta o dată pe săptămână până la sfârşitul toamnei. Acest lucru îmi întăreşte sistemul imunitar şi mă face să uit de reacţia alergică la polen”, a scris bărbatul pe Facebook, potrivit Mirror.
 
Omul povesteşte că după ce a început terapia bizară, a început să se simtă mult mai bine, iar în prezent nu mai suferă de simptomele alergiei.
 
Totuşi, chiar dacă omul se laudă că terapia cu urzici a dat roade în cazul lui, medicii recomandă un consult de specialitate. Urzicile pot provoca iritaţii puternice în cazul în care pielea intră în contact cu ele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici