The Chemical Brothers vor suc de aloe vera şi somon afumat

Cei doi membri ai trupei The Chemical Brothers, care concertează sâmbătă la Sala Polivalentă din Bucureşti, au dorit să le fie puse la dispoziţie, pe timpul şederii, sandvişuri cu somon afumat, apă tonică indiană şi suc de aloe vera, au declarat organizatorii evenimentului.

3 afișări
Imaginea articolului The Chemical Brothers vor suc de aloe vera şi somon afumat

The Chemical Brothers vor suc de aloe vera şi somon afumat

Tom Rowlands şi Ed Simonsis, cei doi componenţi ai grupului The Chemical Brothers, vor ajunge la Bucureşti vineri, cu o zi înainte de concert, şi vor pleca duminică. Ei vor fi cazaţi la hotelul Marriott, iar printre solicitările lor se numără apa tonică indiană, suc de aloe vera şi diverse tipuri de sandvişuri, inclusiv cu somon afumat.

Staff-ul formaţiei numără aproximativ 30 de persoane. Aceştia vor sosi, împreună cu echipamentul tehnic, în trei tiruri, dintre care două vin direct de la Londra, iar celălalt de la Kiev (oraşul unde vor concerta înainte de Bucureşti). Întreg show-ul de pe 20 octombrie va beneficia de producţia britanicilor - de la sunet, la lumini şi proiecţii.

În prezent, cei de la The Mission, organizatorii evenimentului, lucrează la o selecţie a evenimentelor la care muzicienii să poată merge vineri seara, alături de echipa lor. Cel mai probabil va fi ales clubul Studio Martin, unde va mixa Miss Fitz, o DJ-iţă pe care aceştia o vor putea cunoaşte.

The Chemical Brothers este un duo format din Tom Rowlands şi Ed Simonsis. Inspirată din Enemy, Cabaret Voltaire şi My Bloody Valentine. Trupa s-a făcut cunoscută cu un sound ce amestecă dance, rock şi hip-hop, rivalizând astfel cu cei mai buni DJ din lume. Stilul trupei se caracterizează prin secvenţe groove, sunet de chitară şi efecte sonore speciale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici