The Police amână două concerte pentru că Sting suferă de o infecţie în gât

The Police a amânat două concerte la Manchester pentru că Sting, solistul grupului reunit în februarie, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la fondarea trupei, suferă din cauza unei infecţii în gât, informează BBC.

1 afișare
Imaginea articolului The Police amână două concerte pentru că Sting suferă de o infecţie în gât

The Police amână două concerte pentru că Sting suferă de o infecţie în gât

Concertele, parte a turneului care a început în urmă cu cinci luni, urmau să aibă loc luni şi marţi la arena MEN din Manchester.

Săptămâna trecută, membrii trupei The Police au anulat două concerte în Germania şi unul în Belgia.

Promotorul turneului, compania Live Nation, a indicat că speră ca spectacolele să fie reluate curând.

The Police şi-au început concertele în mai şi toate spectacolele lor au fost susţinute cu casa închisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici