Theodor Stolojan e socru mare, sâmbătă, la Constanţa

Vlad Stolojan, fiul liderului PLD Theodor Stolojan, se căsătoreşte, sâmbătă, la Constanţa, printre cei pe care i-a invitat la ceremonie fiind şi preşedintele Traian Băsescu şi numeroşi lideri ai Partidului Liberal Democrat.

2 afișări
Imaginea articolului Theodor Stolojan e socru mare, sâmbătă, la Constanţa

Theodor Stolojan e socru mare, sâmbătă, la Constanţa

Vlad Stolojan se va căsători cu o tânără englezoaică, cuplul având programată cununia civilă la ora 16.00, la Casa Căsătoriilor. Aceasta va fi urmată de cununia religioasă, oficiată de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la Catedrala din Constanţa.

La eveniment vor participa numeroşi lideri PLD, printre care Gheorghe Flutur, dar este aşteptat şi preşedintele Traian Băsescu.

Petrecerea va avea loc sâmbătă seară, în Costineşti, la Vox Maris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici