Tiger Woods a divorţat

Jucătorul de golf Tiger Woods, care s-a aflat în centrul unui scandal anul trecut din cauza aventurilor extraconjugale, şi soţia sa, Elin, au divorţat după şase ani de căsnicie, au anunţat, luni, avocaţii celor doi într-un comunicat comun.

48 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods a divorţat

Tiger Woods a divorţat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Elin Nordegren şi Tiger Woods au confirmat astăzi că au divorţat", se arată în comunicatul în care se precizează că sentinţa a fost pronunţată de un tribunal din Florida.

"Suntem trişti că mariajul nostru s-a încheiat şi ne dorim reciproc tot ce este mai bun în viitor", au declarat cei doi în comunicatul citat, subliniind că vor avea custodia comună a copiilor lor, Sam Alexis (3 ani) şi Charlie Axel (1 an).

Avocatul lui Elin a anunţat că nu vor fi oferite detalii în privinţa termenilor divorţului, însă presa americană susţine că aceasta ar urma să primească între 100 şi 500 de milioane de dolari.

Primul sportiv miliardar din istorie a fost spitalizat pentru scurt timp după un accident rutier la ieşirea de la domiciliul său din Orlando (Florida) în noiembrie 2009. Acest accident a fost debutul unui imens scandal marcat de dezvăluiri ale unor legături extraconjugale cu chelneriţe şi actriţe de filme pentru adulţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici