Titlul următorului film din franciza SF "Terminator", dezvăluit în presa americană

Următorul film din franciza SF "Terminator", care va fi lansat pe marile ecrane în iunie 2015, se va intitula "Terminator: Genesis", informează site-ul revistei New Musical Express.

190 afișări
Imaginea articolului Titlul următorului film din franciza SF "Terminator", dezvăluit în presa americană

Titlul următorului film din franciza SF "Terminator", dezvăluit în presa americană

Informaţia a apărut în premieră într-un mesaj publicat pe contul de Twitter al revistei Production Weekly.

Alan Taylor, regizor al filmului "Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World" şi al unor episoade din serialul "Urzeala tronurilor", va regiza noul film din franciza "Terminator".

Acest proiect cinematografic va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Laela Kalogrodis şi Patrick Lussier.

Studiourile Paramount Pictures au anunţat noul proiect în luna iunie şi au dezvăluit faptul că acest film va fi primul dintr-o nouă trilogie din seria "Terminator". Numele actriţei Emilia Clarke, interpreta personajului Daenerys Targaryen din serialul "Urzeala tronurilor", produs de HBO, a fost asociat cu rolul Sarah Connor, în noua trilogie. Alte surse, citate de presa americană, spun însă că acest rol feminin emblematic pentru franciza "Terminator" va fi interpretat de Brie Larson sau de Margot Robie.

Reprezentanţii studiourilor Paramount nu au confirmat deocamdată dacă Arnold Schwarzenegger va juca în noul film "Terminator", însă actorul şi-a confirmat participarea la acest proiect, declarând de mai multe ori în 2013: "I'll be back" ("Mă voi întoarce").

Franciza "Terminator", care prezintă aventurile unui cyborg indestructibil - jucat de Arnold Schwarzenegger - trimis din viitor într-o misiune pe Terra, a generat încasări de peste 1 miliard de dolari.

Arnold Schwzarzenegger, în vârstă de 66 de ani, a interpretat rolul unui robot trimis din viitor în primele trei filme din această franciză - lansate în 1984, 1991 şi 2003 -, dar nu a jucat în cel mai recent film din această serie, cel de-al patrulea, "Terminator - Salvarea", lansat în 2009, întrucât în acea perioadă renunţase la actorie şi ocupa funcţia de guvernator al statului California.

Filmul din 2009 i-a avut în rolurile principale pe Christian Bale şi Sam Worthington şi a fost singura peliculă din franciza "Terminator" în care nu a jucat Schwarzenegger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici