Toby Maguire a dezvăluit numele fiului său în vârstă de două luni

Actorul Toby Maguire, starul din franciza "Omul-păianjen", a confirmat informaţia potrivit căreia o parte din numele lui se regăseşte şi în cel al fiul său, în vârstă de două luni, care a fost botezat Otis Tobias Maguire, informează people.com.

67 afișări
Imaginea articolului Toby Maguire a dezvăluit numele fiului său în vârstă de două luni

Toby Maguire a dezvăluit numele fiului său în vârstă de două luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Toby Maguire nu a oferit nicio explicaţie pentru alegerea prenumelui Otis, însă prenumele Tobias este totodată şi prenumele oficial al actorului.

Otis Tobias Maguire s-a născut pe 8 mai.

Toby Maguire, în vârstă de 34 de ani, şi soţia sa Jennifer Meyer, în vârstă de 32 de ani, fiica preşedintelui Universal Studios, Ron Meyer, sunt deja părinţii unei fetiţe, Ruby, în vârstă de doi ani şi jumătate. Cei doi s-au cunoscut în prima parte a anului 2003 şi s-au căsătorit în septembrie 2007.

Tobias Vincent "Tobey" Maguire este un actor american, născut pe 27 iunie 1975. El şi-a început cariera în cinematografie în anii 1990 şi a devenit cunoscut pentru rolul Peter Parker/Omul păianjen din franciza "Omul-păianjen".

Al patrulea film al seriei de succes urmează să fie lansat pe marile ecrane pe 6 mai 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici