Tom Cruise şi Katie Holmes au dat 6.000 de dolari pe împachetatul cadourilor

Tom Cruise şi Katie Holmes au cheltuit 6.000 de dolari pentru hârtia de împachetat cadouri folosită pentru cadourile de Crăciun, informează site-ul Female First.

144 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise şi Katie Holmes au dat 6.000 de dolari pe împachetatul cadourilor

Împachetatul cadourilor i-a costat 6.000 de dolari pe Tom Cruise şi Katie Holmes

Cruise şi Holmes, care au împreună o fiică în vârstă de doi ani, Suri, au vrut să îşi impresioneze prietenii şi familia ambalând cadourile în hârtie costisitoare.

"Tom şi Katie au planificat să împacheteze fiecare cadou în hârtie de împachetat de 60 de dolari şi să pună şi pe pachete câte un ornament Jay Strongwater de 140 de dolari. Cu toate pachetele pe care le au de trimis, vor cheltui cel puţin 6.000 de dolari numai pentru hârtia de ambalat", a spus un cunoscut al cuplului.

Anul trecut, Katie a realizat design-ul felicitării de Crăciun trimisă în numele ei, a lui Tom şi a lui Suri, precum şi al celor doi copii adoptaţi ai lui Cruise, Bella şi Connor.

Felicitarea, care includea o combinaţie de roşu, crem şi maro, avea mesajul "Crăciun Fericit şi cele mai bune urări pentru Anul Nou. Cu dragoste, Tom, Kate, Bella, Connor şi Suri".

"Katie e decisă să facă din Crăciun un eveniment cu stil şi s-a gândit la mai multe variante de design pentru împachetatul cadourilor care să difere de la familie la prieteni sau asociaţi de afaceri", a precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici