Tom Cruise vrea să joace într-un film erotic alături de Katie Holmes

Actorul american Tom Cruise intenţionează să joace alături de soţia lui, actriţa Katie Holmes, într-un film erotic, informează allocine.fr.

185 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise vrea să joace într-un film erotic alături de Katie Holmes

Tom Cruise vrea să joace într-un film erotic alături de Katie Holmes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi actori ar putea juca împreună într-un remake al filmului "Ultimul tango la Paris" (1972) sau al filmului "Betty Blue" (1986), potrivit unei surse din anturajul celebrului cuplu american.

Tom Cruise, eroul din "Misiune Imposibilă", traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional.

Filmul "Valkyrie" va fi lansat în curând, iar lista proiectelor în care starul american este implicat creşte pe zi ce trece. Cruise va juca în filmele "The Tourist", "Sleeper" şi "The Monster of Florence", a căror lansare este prevăzută pentru 2009.

Obişnuit să îşi execute singur cascadoriile din filmele de acţiune, Cruise a declarat unor apropiaţi că, în prezent, şi-ar dori să joace într-un film erotic alături de soţia lui, Katie Holmes, la fel cum a făcut-o în filmul "Cu ochii larg închişi" (1999), alături de fosta lui soţie, actriţa australiană Nicole Kidman.

De asemenea, în 2001, Tom Cruise a jucat alături de fosta sa iubită, Penelope Cruz, în filmul "Vanilla Sky - Deschide ochii", unde au existat mai multe scene erotice cu cele două staruri.

Tom Cruise, în vârstă de 45 de ani, şi Katie Holmes, în vârstă de 30 de ani, sunt căsătoriţi din noiembrie 2006 şi au împreună o fetiţă, Suri.

Tom mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptaţi în timpul căsniciei sale cu cu actriţa Nicole Kidman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici