Tom Ford spune că a renunţat la botox de când a devenit tată

Creatorul de modă Tom Ford, care s-a căsătorit recent cu jurnalistul Richard Buckley, după o relaţie de 27 de ani, a declarat într-un interviu că a renunţat la tratamentele cu botox de când s-a născut Jack, băieţelul cuplului.

497 afișări
Imaginea articolului Tom Ford spune că a renunţat la botox de când a devenit tată

Tom Ford şi Richard Buckley (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am decis să îmbătrânesc. De când s-a născut Jack, nu am mai făcut tratament cu botox sau cu geluri injectabile. Nu am avut timp", a declarat Tom Ford într-un interviu acordat revistei de modă WWD, informează dailymail.co.uk.

Jack, băieţelul lui Tom Ford şi Richard Buckley, s-a născut în septembrie 2012 - un eveniment care l-a schimbat "cu adevărat" pe designerul american.

"(Jack, n.r.) a devenit cel mai important lucru din viaţa mea. Orice altceva a rămas pe planul al doilea, inclusiv înfăţişarea mea. Nu îmi mai pasă de acest lucru", a spus Tom Ford, care, în 2009, urma cu regularitate tratamente cu botox, din cauza cărora "nu putea nici măcar să se încrunte".

"Nu am trecut niciodată printr-o operaţie de lifting facial. Asemenea operaţii sunt un dezastru pentru bărbaţi. Dar cred foarte mult în botox şi restylane. De ce nu?", spunea designerul în 2009.

Tom Ford, născut în 1961, este un designer american care a cochetat şi cu lumea filmului, în calitate de regizor. A devenit faimos în calitate de director de creaţie al casei Gucci, al cărei concept l-a modernizat, şi a colaborat cu casa de modă Yves Saint Laurent. În 2009 şi-a fondat propria casă de modă, care îi poartă numele, înainte de a regiza filmul nominalizat la Oscar "Un om singur/ A Single Man" (2009), cu Julianne Moore şi Colin Firth în distribuţie.

Luni, Tom Ford a primit, la New York, premiul pentru întreaga carieră din partea Consiliului american al designerilor de modă (CFDA), iar distincţia i-a fost înmânată de soţul său, Richard Buckley, care era editor al revistei de specialitate WWD când s-au cunoscut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici