Top Gear opreşte circulaţia pe Transfăgărăşan

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADR) a anunţat restricţii de circulaţie pe Transfăgărăşan, între Cabana Pârâul Caprei şi Bâlea Cascadă, pentru zilele de joi şi vineri, ca urmare a unor filmări pe care le fac realizatorii emisiunii Top Gear.

472 afișări
Imaginea articolului Top Gear opreşte circulaţia pe Transfăgărăşan

Prezentatorii emisiunii Top Gear: Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

Joi, circulaţia este închisă între orele 11.00 şi 19.00, iar vineri va fi oprită în intervalul orar 06.00 - 13.00.

Potrivit CNADR, restricţia a fost instituită ca urmare a demersurilor făcute de Primăria Sibiu pentru realizarea unor filmări pe sectorul km 116 - km 130 pentru promovarea turismului românesc.

Realizatorii emisiunii Top Gear au venit în România pentru a filma ultimul episod dintr-o serie de 14 emisiuni, în vederea promovării la nivel mondial. Până acum au filmat în Bucureşti, la Palatul Parlamentului, la Barajul Vidraru, urmând ca după Transfăgărăşan să meargă şi pe litoralul Mării Negre, în Deltă şi în Podişul Dobrogei.

Transfăgărăşan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici