Topul celor mai dorite femei din lume. Cine se află pe primul loc

Actriţa columbiană Sofia Vergara a fost desemnată cea mai dorită femeie din lume, în urma unui sondaj realizat de site-ul AskMen.com, la care au participat peste un milion de cititori.

1645 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai dorite femei din lume. Cine se află pe primul loc

Sofia Vergara (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Sofia Vergara, starul serialului "Modern Family" - care va împlini 40 de ani în luna iulie - este cea mai în vârstă vedetă feminină care s-a impus în topul celor mai dorite 99 de femei din lume (Top 99 Most Desirable Women in the World), alcătuit în fiecare an de site-ul AskMen.com, informează contactmusic.com.

În 2011, pe primul loc în acest sondaj s-a aflat actriţa Blake Lively.

Pe poziţia a doua a topului din acest an s-a clasat modelul şi actriţa americană Kate Upton, iar podiumul a fost completat de actriţa Rooney Mara.

Celelalte locuri din Top 10 au fost completate de modelul Miranda Kerr, cântăreaţa Nicki Minaj, actriţele Emma Stone şi Scarlett Johansson, starleta Kim Kardashian, cântăreaţa Rihanna şi fotomodelul sud-african Candice Swanepoel.

Printre absenţele notabile din acest top anual se numără actriţele Angelina Jolie şi Jennifer Aniston. Kate Middleton a câştigat "disputa" cu sora ei, clasându-se pe locul al 11-lea, iar Pippa Middleton pe poziţia a 98-a.

Sofia Vergara a captat multe priviri, duminică seară, la gala premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani - SAG Awards -, unde a purtat o impresionantă rochie de culoare roz creată de casa Marchesa, asortată cu bijuterii create de Lorraine Schwartz. Actriţa columbiană a fost nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă într-un serial de comedie", pentru rolul Gloria Pritchett din serialul "Modern Family", dar a pierdut în faţa venerabilei Betty White, recompensată pentru rolul din serialul "Hot in Cleveland".

Sofia Vergara a debutat ca model şi a devenit cunoscută după ce a apărut într-o reclamă a brandului Pepsi. Ulterior, Vergara s-a orientat spre televiziune şi a devenit prezentatoare şi realizatoare de programe pentru o televiziune latino-americană. Rolul din serialul "Modern Family" este acela care a făcut-o celebră pe actriţa columbiană şi i-a adus două nominalizări la Globul de Aur şi două nominalizări la premiile Emmy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici