Topul celor mai scumpe 10 parfumuri din lume

Parfumurile scumpe şi faimoase sunt numite „diamante lichide”, atât din pricina preţului piperat pe care îl au, cât şi pe baza combinaţiilor unice de extracte de flori, fructe şi lemn.

576 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai scumpe 10 parfumuri din lume

Topul celor mai scumpe 10 parfumuri din lume (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Cele mai scumpe zece parfumuri din lume sunt create de designeri celebri din lumea modei si a bijuteriilor, potrivit worldinterestingfacts.com.

În plus, parfumurile sunt depozitate în sticluţe care mai de care, din aur alb, cu diamante şi cristale încrustate. Spre exemplu, Baccarat este cunoscut pentru utilizarea de sticluţe încrustate cu cristale. Pe de altă parte, parfumul Caron's Poivre se găseşte într-o sticluţă încrustată cu cristale şi capac din aur alb.

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe parfumuri din lume pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici