Video TOPUL celor mai scumpe case din lume - GALERIE FOTO

Plănuieşti să îţi cumperi casă vara asta? Pentru a-ţi înlesni căutarea, redactorii The Telegraph au făcut un top al proprietăţilor pe care le poţi tăia liniştit(ă) de pe listă.

13172 afișări

The Telegraph a alcătuit un top 20 al celor mai scumpe case din lume. Preţurile lor pe piaţa imobiliară sunt cuprinse între 12 milioane de lire sterline (cea mai ieftină) şi 68 de milioane de lire sterline (cea mai scumpă).

Beverly Hills, California. Preţ: 68 de milioane de lire sterline. Aici s-au filmat scenele de interior din producţiile cinematografice "The Godfather" şi "The Bodyguard". Casa are 29 de dormitoare, 40 de băi şi dining area pentru 400 de persoane.

Kensington, Londra. Preţ: 68 de milioane de lire sterline. Casa din imagine e mobilată după cele mai noi trend-uri şi are vedere spre Hyde Park şi Knightsbridge. Are cinci dormitoare şi 3 săli de festivităţi.

Suedia, Stockholm. Preţ: 58 de milioane de lire. Acesta e cel mai mare penthouse de pe piaţa imobiliară suedeză. Partea de design interior a fost gândită de firma de arhitectură Candy & Candy.

Park Avenue, New York. Preţ: 57 de milioane de lire. Penthouse-ul din imagine are vedere spre Manhattan, una dintre cele mai frumoase zone din New York. Clădirea în care se află acest apartament e cea mai înaltă din emisfera de nord.

Marrakesh, Maroc. Preţ: 45,9 milioane de lire. Casa din imagine ar putea fi confundată foarte uşor cu un palat. A fost gata în trei ani şi la ridicarea ei au muncit 2.000 de constructori. Are 8 dormitoare, sală de festivităţi, numeroase grădini cu trandafiri, piscine, mini-cascade, precum şi o pădure de palmieri.

Mallorca, Spania. Preţ: 41 de milioane de lire. Villa Majestic are 8 dormitoare, numeroase piscine indoor şi outdoor, media room şi o uriaşă pivniţă pentru vinuri.

St. John’s Wood, Londra. Preţ: 37,5 milioane de lire. Casa din imagine are 11 dormitoare, piscină, sală de gimnastică, baie de aburi şi sală de jocuri. Dormitorul principal ocupă un întreg etaj.

Oxfordshire, Marea Britanie. Preţ: 35 de milioane de lire. Proprietatea din imagine are parc de distracţii, teren de golf, pădure, terenuri de tenis, piscină şi numeroase lacuri. De asemenea, are 13 dormitoare şi 5 săli de festivităţi.

Knightsbridge, Marea Britanie. Preţ: 32,5 milioane de lire. La ultimul etaj al acestei construcţii în stil Victorian din Hyde Park se află un apartament cu 6 dormitoare, terasă şi parcare privată. Chiar dacă exteriorul clădirii e destul de conservator, interiorul apartamentelor are un design foarte modern.

Mayfair, Londra. Preţ: 27 de milioane de lire. Cea din imagine e doar una dintre cele şase încăperi ale uneia dintre cele mai luxoase case din lume. Această proprietate are sistem media integrat, iar toate gadget-urile din casă sunt controlate cu ajutorul unui sistem conectat la iPad.

Florida, SUA. Preţ: 22 de milioane de lire. Această reşedinţă se găseşte pe o insulă şi are şapte dormitoare. Insula e păzită de firme de pază private, ceea ce o face perfectă pentru vedetele care vor să scape de paparazzi.

New York, SUA. Preţ: 21 de milioane de lire. Acest apartament de tip penthouse se întinde pe cinci etaje şi are vedere spre Manhattan. Are cinci dormitoare şi terasă, iar panorama e spectaculoasă.

Montreux, Elveţia. Preţ: 19 milioane de dolari. Pe malul lacului Geneva se află Villa Florentine, o reşedinţă construită în secolul al 19-lea. Are şase dormitoare, dar, dacă ar vrea, noul proprietar ar mai putea construi încă şase la etajul al doilea, care - momentan - e folosit pentru birouri.

Connecticut, SUA. Preţ: 18 milioane de lire. Construită în stil Tudor, cu mini-aeroport privat şi aflată la doar 18 minute distanţă de New York, reşedinţa din imagine are 11 dormitoare şi două case de oaspeţi. De asemenea, are country club şi pistă de curse pentru cai.

Belgravia, Londra. Preţ: 16.5 milioane de lire. Casa din imagine are terasă pe acoperiş, numeroase garaje şi apartamente destinate servitorilor, precum şi mai multe grădini cu trandafiri.

The Bishops Avenue, Londra. Preţ: 15.75 milioane de lire. Şapte dormitoare, saună, piscine, numeroase săli de festivităţi, acestea sunt doar câteva dintre motivele care justifică preţul exorbitant al casei din imagine.

Colorado, SUA. Preţ: 14.2 milioane de lire. Proprietatea din imagine e construită după model fishing ranch şi are acces la numeroase lacuri şi puncte de pescuit. Reşedinţa principală are trei dormitoare, în timp ce casele de oaspeţi totalizează 12.

Weybridge, Marea Britanie. Preţ: 14 milioane de lire. Reşedinţa are lift, cinci săli de recepţie, şase dormitoare, piscină, cinematograf indoor, sală de jocuri, teren de golf şi pivniţă pentru vinuri.

Notting Hill, Londra. Preţ: 13.25 de milioane de lire. Reşedinţa de mai jos are şapte dormitoare şi acces la grădinile Ladbroke. Zona în care se află e una dintre cele mai exclusiviste din Londra.

Radlett, Hertfordshire. Preţ: 12.95 milioane de lire. Arată ca o clădire veche, însă a fost construită în 2005. Arhitecţii au vrut să îmbine stilul modern cu cel clasic, iar piesa de rezistenţă a construcţiei e o scară din lemn de stejar, ornată cu detalii care aduc aminte de epoca victoriană.

Fotografii: The Telegraph

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici