Tori Spelling, însărcinată, în costum de baie pe o plajă din Malibu - FOTO

Tori Spelling, care este însărcinată cu cel de-al treilea copil, şi-a arătat burtica pe o plajă din Malibu, purtând doar un costum de baie.

1624 afișări
Imaginea articolului Tori Spelling, însărcinată, în costum de baie pe o plajă din Malibu - FOTO

Tori Spelling, însărcinată, în costum de baie pe o plajă din Malibu (Imagine: www.dailmail.co.uk)

Actriţa în vârstă de 37 de ani a fost surprinsă pe plajă alături de soţul ei, Dean McDermott, şi de ceilalţi doi copii ai lor, Liam, în vârstă de patru ani, şi Stella, de doi ani, scrie dailymail.co.uk.

Tori Spelling a purtat un costum de baie negru, iar în jurul taliei şi-a legat o eşarfă de culoare deschisă. Nu au lipsit ochelarii de soare, iar vedeta a arătat cu această ocazie şi tatuajul pe care şi l-a făcut ca tribut pentru soţul ei. Tatuajul reprezintă jurămintele pe care Dean McDermott i le-a făcut actriţei la nunta lor.

Tori Spelling a anunţat în luna aprilie că este din nou însărcinată.

"Ştiu că au existat multe speculaţii, aşadar, am vrut ca toată lumea să afle vestea direct de la mine. Este oficial. Dean şi cu mine suntem însărcinaţi!! !", a declarat Tori Spelling.

Tori şi Dean, în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte ca tatăl actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling, să moară.

Tori Spelling şi Dean McDermot erau căsătoriţi cu alte persoane când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producţiei de televiziune "Mind Over Murder", în Ottawa, Canada, în vara anului 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici