Toţi adulţii sunt bebeluşi: Reclama inedită cu peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube - VIDEO

Firma de apă Evian, care şi-a obişnuit clienţii şi fanii cu dragostea declarată faţă de bebeluşi, protagonişti frecvenţi ai reclamelor, a lansat o nouă campanie printr-un clip în care mai mulţi adulţi se văd drept copii în reflexia din vitrine, videoclipul adunând aproximativ 32 de milioane de vizualizări în şase zile.

772 afișări
Imaginea articolului Toţi adulţii sunt bebeluşi: Reclama inedită cu peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube - VIDEO

Toţi adulţii sunt bebeluşi: Reclama inedită cu peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube

Intitulat "Baby & Me", spotul arată mai multe persoane adulte care merg pe stradă şi observă brusc că reflexia din vitrina unui magazin îi arată drept bebeluşi. Şocul dispare repede, făcând loc unei coregrafii cu mişcări complicate şi expresii amuzante la care participă şi adulţii şi bebeluşii.

Muzica din fundal este cunoscuta melodie "Here Comes the Hotstepper", remixată de francezul Yuksek.

Postată pe canalul YouTube EvianBabies, reclama a strâns peste 31.800.000 de vizualizări în şase zile.

Campania va include şi un concept outdoor, prin care dansul adulţilor cu reflexiile de bebeluşi din oglindă va fi adus pe panouri, potrivit AdWeek.

"Povestea de dragoste dintre firma noastră şi bebeluşi a început în Franţa în 1935, când Evian a fost recomandată pentru prima oară ca apa perfectă pentru copii", a spus Laurent Houel, director al brandului.

Un alt spot celebru al companiei, "Roller Babies", din 2009, a devenit oficial un record Guinness , fiind cea mai vizionată reclamă online până în prezent, cu 65 de milioane de vizualizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici