Tragedii care au marcat viaţa vedetelor - GALERIE FOTO

Actorul Liam Neeson, familia Travolta, actriţele Jennifer Hudson sau Michelle Williams se numără printre vedetele a căror viaţă a fost marcată de tragedii, fiecare dintre ei pierzând pe cineva drag din familie.

4450 afișări
Imaginea articolului Tragedii care au marcat viaţa vedetelor - GALERIE FOTO

Anul trecut, actriţa Natasha Richardson, soţia actorului Liam Neeson, a murit pe 18 martie, la vârsta de 45 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anul trecut, actriţa Natasha Richardson, soţia actorului Liam Neeson, a murit pe 18 martie, la vârsta de 45 de ani, din cauza unui hematom cerebral apărut în urma unui traumatism cranian, după un accident petrecut pe o pistă de schi.

Natasha Richardson şi Liam Neeson, care au doi fii Michael şi Daniel Jack, s-au căsătorit în 1994, după ce au jucat împreună în filmul "Nell cea sălbatică".

Natasha Richardson şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de schi suferit în Canada, care i-a provocat leziuni severe la nivelul creierului.

La începutul lui 2009, Jett Travolta, fiul actorului american John Travolta, a decedat din cauza unei "tulburări cerebrale". Jett , în vârstă de 16 ani, suferise o serie de crize cerebrale în trecut. El a fost găsit fără cunoştinţă în baia reşedinţei de vacanţă a familiei sale din Old Bahama Bay, din Bahamas.

Decesul a fost pronunţat după ce Jett a fost transportat cu o ambulanţă la spitalul Rand Memorial din Freeport. Jett era singurul fiu al actorului şi al lui Kelly Preston. Cei doi mai au împreună o fetiţă Ella.

După această tragedie, John Travolta a mărturisit faptul că Jett suferea de autism, încălcând astfel convingerile religioase susţinute de cultul scientologic, din care familia Travolta face parte, care neagă existenţa afecţiunilor medicale.

După decesul lui Jett, presa americană a afirmat că refuzul lui John Travolta şi al soţiei sale, Kelly Preston de a recunoaşte boala fiului lor a împiedicat orice tratament medicamentos.

Diverse surse au speculat că Jett Travolta era tratat doar prin programe de detoxifiere a organismului şi administrarea de vitamine, nefiind însă tratat cu medicamentele convenţionale, administrate în mod obişnuit în astfel de cazuri.

În 2008, actriţa şi cântăreaţa Jennifer Hudson şi-a pierdut nepotul, fratele, dar şi mama. Nepotul în vârstă de şapte ani al actriţei a decedat în urma rănilor produse de o armă de foc, potrivit poliţiei din Chicago, care a confirmat faptul că Julian King a fost asasinat în acelaşi mod ca şi mama şi fratele actriţei americane.

Autorităţile din Chicago l-au pus oficial sub acuzaţie pe fostul cumnat al lui Hudson, William Balfour, sub învinuirea de triplu asasinat. Motivul crimelor pare să fi fost o ceartă între Balfour şi fosta lui soţie, Julia.

Deşi nu au mai format un cuplu din septembrie 2007, Heath Ledger şi actriţa Michelle Williams au rămas apropiaţi, cei doi având împreună o fiică Matilda.

Heath Ledger a decedat în ianuarie 2008, la vârsta de 28 de ani, în apartamentul său din New York, în urma unei supradoze accidentale de medicamente.

În prima declaraţie publică a lui Williams după moartea lui Ledger, făcută în februarie, aceasta a declarat că îi este foarte greu să treacă peste această tragedie, dar că Matilda o ajută mult.

Anul trecut, pe 26 mai, fiica în vârstă de patru ani a fostului pugilist Mike Tyson, Exodus, a decedat la o zi după ce se strangulase accidental cu un cablu al unui aparat de gimnastică, a anunţat poliţia din Phoneix (Arizona). Exodus a fost spitalizată în stare critică după ce a fost găsită de către fratele său lângă un aparat de sport.

Eric Clapton şi-a pierdut fiul în vârstă de 4 ani. Conor a căzut de la terasa unui zgârie-nori din New York.

Moartea fiului lui l-a inspirat pe Clapton să compună piesa care i-a adus şi un premiu Grammy, "Tears in Heaven".

Liderul trupei Nirvana, Kurt Cobain, considerat unul dintre cei mai influenţi muzicieni din toate timpurile, a fost găsit mort în 8 aprilie 1994.

Relaţia pe care a avut-o cu controversata cântăreaţă şi actriţă Courtney Love, cu care s-a căsătorit pe 24 februarie 1992 în Hawaii, a prezentat mereu un interes "special" pentru presă. Pe 18 august 1992, s-a născut fiica lor, Frances Bean Cobain.

La sfârşitul anului trecut, un judecător din Los Angeles a decis ca solista americană să piardă custodia asupra fiicei sale, care a fost încredinţată temporar lui Wendy O'Connor şi Kimberly Dawn Cobain, mama, respectiv sora fostului solist al trupei Nirvana.

Nu este pentru prima oară când Courtney Love se confruntă cu o astfel de decizie, deoarece în 2003, Frances Bean a fost încredinţată bunicii sale, cântăreaţa americană fiind arestată şi spitalizată, în acel an, din cauza consumului abuziv de analgezice.

Charles Manson este una dintre vedetele din închisorile din SUA. El şi alţi patru discipoli ai săi au fost condamnaţi la moarte pentru asasinarea a şapte persoane, în 1969, la Los Angeles. Printre victime s-a numărat şi actriţa Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, care în momentul morţii era însărcinată în opt luni. Pedepsele au fost comutate ulterior în închisoare pe viaţă, în timpul unei aboliri a pedepsei cu moartea în California. Lui Manson i-au fost refuzate numeroase cereri de graţiere.

După moartea actriţei, Roman Polanski a dat toate lucrurile care îi aduceau aminte de Tate, menţionând că nu mai putea să vadă ceva care să-i aducă aminte de ea pentru că alături de ea, "a fost cea mai fericită perioadă" din viaţa sa.

Sharon Tate a fost nominalizată la Globurile de Aur în 1967 pentru rolul din filmul "Valley of the Dolls".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici