Traian Băsescu îşi petrece Crăciunul la Predeal. Mesajul preşedintelui pentru români

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au ajuns, marţi, în staţiunea Predeal, unde îşi vor petrece sărbătorile de Crăciun.

707 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu îşi petrece Crăciunul la Predeal. Mesajul preşedintelui pentru români

Preşedintele Traian Băsescu îşi petrece Crăciunul la Predeal (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Familia prezidenţială va locui în vila de protocol din această staţiune.

În 2012, preşedintele Traian Băsescu a petrecut Crăciunul tot la Predeal, unde a fost văzut plimbându-se cu snow-mobil-ul. Ulterior, preşedintele şi familia sa au sărbătorit Anul Nou în staţiunea Covasna.

Mesajul de Crăciun al preşedintelui: Să ne gândim la cei care au nevoie de compasiunea noastră

"Fie ca marea sărbătoare a Naşterii Domnului să reînnoiască în fiecare dintre noi speranţa şi bucuria de a fi împreună cu cei dragi. Fie ca Taina venirii lui Hristos în lume să ne ajute să ne gândim mai mult la semeni, la cei care ne sunt aproape sau în comunităţile din diaspora Şi, mai ales, la cei care au nevoie de compasiunea şi solidaritatea noastră.!", se spune în mesajul de Crăciun , postat marţi, pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele ureză: "Un Crăciun cu bucurie şi sănătate! La mulţi ani!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici